Horváth Kristóf - Színész Bob

Horváth Kristóf - "Színész Bob".

Színészként a Maladype társulat tagja volt 5 évig, illetve a Bárka Színház mindhárom igazgatójával dolgozott, mielőtt szabadúszóvá lett.

2014-ben megnyerte az Országos Slampoetry Bajnokságot egyéniben, majd 2015-ben párosban is. 2010 óta tart rendszeresen dráma foglalkozásokat és költészettani workshopokat, ovisoktól-felnőttekig mindnen korosztálynak.

A 2013-ban az általa létrehozott csoport Tudás 6alom című videója 130 ezres nézettséget ért el, a csapat azóta is fellépésekkel és foglalkozásokkal járja az országot.

2015-ben a Nekem Nem Mindegy középiskolai irodalmi verseny országos slam mentora volt, ugyanebben az évben a Bohócok A Láthatáron Csoporttal borsodi gyerekek részvételével hoztak létre egy fórum színházi előadást, Mátyás, a nem király címmel, melynek témája az iskolai erőszak volt.

2016-ban a Közös Nevező videoklippet készítette el az ország különböző régióiból érkező több tucat gyerekkel. Nem tartja magát szerény embernek, egyszer szeretné majd kilistázni mind a szép dolgokat, amikre büszke lehetne bárki, de egyelőre még inkább arra fókuszál, hogy a Bhim Rao által támogatott gyerekek minél több kihívást megvívjanak, mire eljön értük a nyár.

A cél, hogy addigra elhiggyék, jó tett helyébe jót várhatnak.